Screens om lekker naar buiten te blijven kijken

Een screen is een zonnescherm dat strak langs het raam naar boven en beneden beweegt. Het doek loopt verticaal tussen twee geleiders. Hierdoor nemen ze geen kostbare ruimte in beslag en behoud je de vrije doorloop langs je ramen.
Screens zijn niet verduisterend en daarmee blijft je huis lekker licht. Bovendien kun je gewoon naar buiten blijven kijken, terwijl voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Wil je liever verduisterende zonwering, dan zijn rolluiken een goed alternatief.

Screens isoleren in de winter

Een ander belangrijk voordeel van screens is de isolerende werking in de winter. Ze beperken het warmteverlies via de ramen van je huis. Sluit ze ’s avonds en ’s nachts en je zult merken dat de warmte beter behouden blijft. Zo bespaar je ook nog eens op je stookkosten en dat is mooi meegenomen.

Soorten screens

buiten zonwering screens

Standaard of zipscreens

Naast het standaard screen is ook het zipscreen beschikbaar. Bij deze variant zit het screen met een rits in de geleiders bevestigd. Je kent misschien wel het geklapper van een screen bij hardere wind, dat is bij een zipscreen opgelost. Bovendien zien insecten met een zipscreen geen kans om langs het screen te komen.

Handbediening of elektrisch

Screens zijn leverbaar met handbediening of elektrische bediening naar keuze.

Zonweringdoek voor je screens

Zonweringdoek bepaalt voor een groot deel de uitstraling van jouw screens. Het doek voor screens is meestal gemaakt van glasvezel of polyester, omhuld met een PVC coating. Het reflecteert zonnestralen, is bestand tegen weersinvloeden én is vuilafstotend

Bij Stijl Plus bieden we een ruime collectie aan doek voor screens in verschillende kwaliteiten, kleuren en dessins.

Wat kost een screen?

Voor een prijsindicatie kun je ons formulier invullen. Een definitieve offerte ontvang je nadat wij bij jouw thuis hebben opgemeten.

Offerte aanvragen
stijlplus zon

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak

DEALER

STIJL PLUS IS DEALER VAN LUXAFLEX, ALULUX, SOLAR ROLLUIKEN EN SUNPOINT