De vele voordelen

Rolluiken kunnen worden geplaatst voor ramen, deuren en garageopeningen.

rolluiken buiten zonwering

Rolluiken

Rolluiken hebben veel voordelen zoals:

  • Zonwerend
  • Verduisterend
  • Geluidwerend
  • Isolerend
  • Inbraakwerend

Deze voordelen zorgen ervoor dat dit product steeds populairder worden in Nederland.

Stijl Plus is dealer van Alulux rolluiken en BC Sunprotection, leveranciers van aluminium rolluiken. Deze zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk waardoor wij zeker weten dat je jarenlang profijt en plezier zult hebben van je aankoop.

Rolluiken op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie zijn geheel draadloos. Dat scheelt weer een gat in de muur waar een draad doorheen zou moeten en een schakelaar aan de muur binnen. Daarnaast heb je geen extra stroomkosten en ben je dus goed bezig voor het milieu (en je eigen portemonnee). Kortom: mooier, groener, makkelijker én goedkoper. Met rolluiken op zonne-energie hang je echt iets moois voor het raam.

Nu ook met kantelbare lamellen!

kantelbare rolluik solar

Zonwering

Rolluiken als zonwering zijn erg effectief en omdat we te maken krijgen met warmere zomers zijn ze inmiddels behoorlijk populair. Hou ze op warme dagen dicht en je huis blijft lekker koel. Heerlijk voor een goede nachtrust.

Isolatie

De isolerende werken van rolluiken komt ook in de koude wintermaanden goed van pas. Hou ze ’s avonds en ’s nachts gesloten en beperk zo het warmteverlies via de ramen. Dat scheelt weer in de stookkosten.

De isolerende werking geldt daarnaast ook voor geluid. Heel prettig als je naast een drukke weg woont.

Bescherming

Rolluiken maken het voor inbrekers een stuk lastiger om via ramen je huis binnen te dringen. Snel en geluidloos inbreken is er niet bij, ze zullen jouw huis daarom liever links laten liggen. Ook bij slechte weersomstandigheden en storm zijn je ramen goed beschermt en zal de kans op schade bijzonder klein zijn.

Verduistering

Rolluiken hebben een verduisterende werking, heerlijk als je lekker wilt uitslapen op een vrije dag. Je rust ook beter uit wanneer de kamer volledig verduisterd is. De verduistering bevordert de nachtrust.

Wat kosten rolluiken?

De prijs voor rolluiken is afhankelijk van het materiaal, de kwaliteit, afmeting en andere opties. Voor een prijsindicatie kun je ons formulier invullen. Een definitieve offerte ontvang je nadat wij bij jouw thuis hebben opgemeten.

Offerte aanvragen
stijlplus zon

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak

DEALER

STIJL PLUS IS DEALER VAN LUXAFLEX, ALULUX, SOLAR ROLLUIKEN EN SUNPOINT