Vouwgordijnen voor een mooie uitstraling

Vouwgordijnen zijn net zo praktisch in het gebruik als rolgordijnen, maar hebben een hele andere uitstraling. Rolgordijnen zijn strak en modern, vouwgordijnen daarentegen hebben een meer romantische en sfeervolle uitstraling.

binnen zonwering luxaflex

Top-down/bottom-up systeem

Vouwgordijnen zijn ook verkrijgbaar met het top-down/bottom-up systeem. Hiermee kun je het gordijn zowel aan de bovenkant als aan de onderkant open en dicht doen. Zo kun je bijvoorbeeld alleen het middelste gedeelte van het raam bedekken. Zo heb je geen last van pottekijkers, maar heb je wel plezier van optimale lichtinval.

Handbediening of elektrisch

Vouwgordijnen zijn leverbaar met eenvoudige handbediening door een kralenketting aan de zijkant van het gordijn. Voor meer gebruiksgemak is ook elektrische bediening mogelijk.

Stoffen voor vouwgordijnen

Vouwgordijnen kunnen worden geleverd in verschillende soorten stoffen. Met de juiste kleur, stof en transparantie zijn ze geschikt voor iedere ruimte in huis. Van een lichtdoorlatend vouwgordijn in de woonkamer tot een verduisterend exemplaar in de slaapkamer.

Wat kost een vouwgordijn?

Voor een prijsindicatie kun je ons formulier invullen. Een definitieve offerte ontvang je nadat wij bij jouw thuis hebben opgemeten.

Offerte aanvragen
stijlplus zon

ADRESGEGEVENS

VLEERSTEEG 4
2291 DA WATERINGEN

E-MAIL INFO@STIJLPLUS.NL
WEBSITE WWW.STIJLPLUS.NL
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
GESLOTEN

DINSDAG TOT MET VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:30 uur

ZATERDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 16:00 uur

Buiten openingstijden op afspraak

DEALER

STIJL PLUS IS DEALER VAN LUXAFLEX, ALULUX, SOLAR ROLLUIKEN EN SUNPOINT