De voordelen

Rolgordijnen zijn veelzijdig. Ze zijn geschikt als zonwering, geven privacy en een mooie uitstraling aan de woonruimte. De kosten hangen af van verschillende factoren, maar over het algemeen zijn ze heel betaalbaar. De meeste rolgordijnen zijn tegenwoordig gemaakt van polyester, dit materiaal is vorm- en kleurvast.

Stijl Plus levert alle rolgordijnen op maat.

Zonwering

Rolgordijnen zijn heel geschikt als zonwering. Ze houden je huis aangenaam koel, vooral als je kiest voor een exemplaar met een extra warmtewerende coating aan de buitenzijde.

Verduistering

Met een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer voorkom je vroeg wakker worden door zonnestralen die naar binnen schijnen.

Dakraam

Voor een schuin dakraam is het vaak lastig om geschikte raamdecoratie te vinden. Rolgordijnen zijn juist bij uitstek geschikt voor dakramen zoals die van Velux.

rol hor gordijn

Shades

Rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering zoals de Facette Shades van Luxaflex. De stof bestaat uit horizontale transparante en semi-transparante stroken. Met Shades heb je optimale controle over de lichtinval.

Handbediening of elektrisch

Rolgordijnen zijn leverbaar met eenvoudige handbediening door een kralenketting aan de zijkant van het gordijn. Voor meer gebruiksgemak is ook elektrische bediening mogelijk.

Stof voor je rolgordijnen

Onze rolgordijnen zijn verkrijgbaar in vele schitterende stoffen, kleuren en dessins. Kom naar onze showroom om ons assortiment te bekijken.

Wat kost een rolgordijn?

Voor een prijsindicatie kun je ons formulier invullen. Een definitieve offerte ontvang je nadat wij bij jouw thuis hebben opgemeten.

Offerte aanvragen
stijlplus zon

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak

DEALER

STIJL PLUS IS DEALER VAN LUXAFLEX, ALULUX, SOLAR ROLLUIKEN EN SUNPOINT