Inbraakpreventiecheck

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Onze adviseur controleert je woning op alle eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De PKVW-maatregelen zijn van groot belang voor uw veiligheid en geeft u een veilig gevoel. Beveiligingsmaatregelen, zoals hang-en-sluitwerk, goede verlichting en overzicht in de straat, verkleinen de kans dat een inbreker toeslaat in uw woning.

Na de inspectie van onze PKVW-adviseur ontvangt u van ons een adviesrapport voor het Keurmerk. Als u de aanbevelingen door ons laat implementeren voldoet uw woning aan het PKVW-keurmerk en ontvangt u het officiële PKVW – certificaat.

Wist u dat vanaf dan:

∙ de kans op een geslaagde inbraak afneemt tot wel 80%

∙ u korting op je inboedelverzekering bij uw verzekeraar kunt aanvragen

Sleutels

Sleutels nodig? Vrijwel elke sleutel kunnen wij voor u dupliceren. Met meer dan 25 jaar ervaring als gespecialiseerd sleutelmaker doen wij dit met behulp van geavanceerde sleutelmachines met een zeer grote voorraad. Wij leveren sleutels op code en maken een kluissleutel of sleutel voor uw antieke kast volgens de echte ambachtstechnieken voor u bij.

Naast sleutels voor woning, bedrijf en kantoor maken wij ook de juiste sleutel voor uw auto, motor, caravan, boot, bureau, locker, fiets, scooter, hangslot, meubel en kluis.

Cilinders

Wilt u alle deuren gelijksluitend, te openen met maar één sleutel? Een nieuwe cilinder gemaakt op uw sleutel of wilt u voor uw bedrijf of Vereniging Van Eigenaren een compleet uitgewerkt sluitplan? Stijlplus verzorgt dit voor u.

Stijlplus werkt alleen met SKG*** cilinders. Deze cilinders zijn verkrijgbaar met of zonder certificaat en beide cilinders zijn voorzien van een boorbeveiliging en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Check

  • Onze speciaal opgeleide Politie Keurmerk expert komt bij je langs
  • Tijdens de check voorziet hij je van praktische adviezen en wijst je op zwakke plekken
  • Je ontvangt een persoonlijk advies over de aanbevolen preventiemaatregelen, inclusief een prijsopgave.
VRAAG DE INBRAAKPREVENTIECHECK AAN
stijlplus

ADRESGEGEVENS

VLEERSTEEG 4
2291 DA WATERINGEN

E-MAIL INFO@STIJLPLUS.NL
WEBSITE
WWW.STIJLPLUS.NL

TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
GESLOTEN

DINSDAG
Op afspraak

WOENSDAG & DONDERDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:30 uur

VRIJDAG & ZATERDAG
Op afspraak

INFORMATIE

Stijl Plus is een gecertificeerd PKVW bedrijf en official partner van LoxUp

Wij zijn dealer van Naambord en Secucare