Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is zodanig inbraakwerend kan de kans op een geslaagde inbraak met wel 90% verminderen. Wil je zeker zijn dat je woning voorzien is van de beste beveiliging? Vraag dan de Stijlplus inbraakpreventiecheck aan en wij geven je advies over de optimale beveiliging van jouw huis.

SKG- KEURMERK 1 STER | STANDAARD INBRAAKWEREND
Hang- en sluitwerk geeft tenminste 3 minuten weerstand bij inbraak met eenvoudig gereedschap zoals een breekijzer of schroevendraaier.

SKG- KEURMERK 2 STERREN | ZWAAR INBRAAKWEREND
Veiligheidssloten en grendels volgens dit keurmerk geven tenminste 3 minuten weerstand bij inbraak met zwaar gereedschap.

SKG- KEURMERK 3 STERREN | EXTRA ZWAAR INBRAAKWEREND
Hang – en sluitwerk geeft tenminste 5 minuten weerstand tegen inbraak met zwaar gereedschap. Hierbij moeten ook deur en kozijn voldoende weerstand bieden.

SKG- KEURMERK MET 1 VINKJE
Producten met dit keurmerk hebben een SKG erkenning, wat inhoudt dat het product een aanvulling is op goedgekeurde SKG producten volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Overig hang- en sluitwerk

Meerpuntssluiting

Dit is een slot dat een deur op 3 punten afsluit. Een meerpuntssluiting heeft meestal de hoogste inbraakwerendheid van 3***

Zien wie er voor je deur staat

Als je geen glas in of naast de deur hebt kun je dit realiseren met een (digitale) deurspion. Zorg ook voor verlichting zodat je ook met donker kunt zien wie er voor de deur staat. Doe nooit zomaar open.

Kierstandhouder

Voor je de deur open doet plaats je de kierstandhouder. Zo kan degene die voor de deur staat niet zomaar de deur openduwen.

Raam- en schuifpuibeveiliging

Een schuifpui geeft een extra risico op inbraak. Maar ook ramen als bovenlichtjes, wc raampjes, ramen naast de deur of in de keuken zijn bijna een uitnodiging voor inbrekers.

Automatische sloten op je voordeur

Met het Nemef veiligheidsslot 4100 Plus hoef je niet meer te twijfelen of je je voordeur wel op slot hebt gedraaid. Dit slimme slot draait de voordeur automatisch op slot.

Elektronisch toegangsbeheer

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van elektronisch toegangsbeheer voor bijvoorbeeld ouderen die thuis wonen, maar wel zorg nodig hebben. De deur kan worden geopend zonder sleutel. Elektronisch toegangsbeheer werkt met programmeerbare passen of sleutels of met een app op de smartphone. Verloren pasjes en digitale sleutels zijn eenvoudig te blokkeren in tegenstelling tot cilindersloten die vervangen moeten worden.

Kerntrekbeveiliging

Tegenwoordig wordt bij veel inbraken gebruik gemaakt van kerntrekken. Hierbij wordt een schroef gebruikt die in de cilinder van het slot wordt gedraaid. De cilinder wordt hiermee uit het beslag getrokken en de deur wordt binnen 2 à 3 minuten geopend. Dit is eenvoudig te voorkomen met veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging.

Voor het dupliceren van je huis- of autosleutels kun je terecht bij onze sleutelservice.

stijlplus

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak

INFORMATIE

Stijlplus is een gecertificeerd PKVW bedrijf en official partner van LoxUp