Over ons

Stijlplus heeft een passie voor mooi maatwerk in kasten, zonwering, raambekleding en veiligheidsproducten. Maatwerk betekent voor ons niet alleen de juiste afmetingen, het betekent ook dat onze producten aansluiten bij de smaak van onze klanten en de wijze waarop het product wordt gebruikt.

Persoonlijk advies, inspiratie, aandacht en service geven de +++ aan onze producten en zorgen ervoor dat onze klanten langdurig plezier hebben van hun aanschaf. Is dat ook iets voor jou? Bekijk onze vacatures.

Een stukje geschiedenis

Stijlplus komt voort uit het ondernemerschap van de familie Brabander, een familiebedrijf met een lange geschiedenis die begint in 1929. “Mijn opa en oma begonnen destijds een winkel in ijzerwaren en huishoudelijke artikelen aan de Herenstraat in Wateringen”, vertelt Wim Brabander, “samen met 2 broers heeft mijn vader de zaak voortgezet en toen de tijd daar rijp voor was heb ik de zaak overgenomen”.

Van ijzerwaren en huishoudelijke artikelen, naar tuinbouwbenodigdheden, gevolgd door elektrische apparaten en doe-het-zelf materialen. Brabander heeft zich in al die jaren regelmatig moeten aanpassen aan nieuwe marktomstandigheden. Nu is daar opnieuw hét moment om het roer om te gooien. “Samen met Rob van der Drift, die al vanaf zijn 14e jaar bij ons werkt, ga ik verder met een assortiment waarin wij ons de laatste jaren hebben gespecialiseerd”, vertelt Wim enthousiast,. Schuif- en draaideur- en inloopkasten, maar ook zonwering, raambekleding, veiligheidsartikelen voor in huis en inbraakpreventie horen al enige tijd tot dit speciale assortiment. Inmiddels heeft Brabander hier al ruimschoots naam en faam mee gemaakt in de regio en hierin ligt voor hen de toekomst.

Bij deze nieuwe koers hoort ook een nieuwe naam en huisstijl. “We zijn heel trots op onze nieuwe naam en huisstijl”, lacht Wim, “een frisse nieuwe start voor een mooie toekomst”.

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak