Interieur

Een interieur is bepalend voor het gebruiksgemak van uw kast. Heb je veel kleding maar net zo veel schoenen? Een trouwjurk én grote bakken met fotoalbums of het speelgoed van de kinderen? Samen met de adviseur van Stijlplus bedenk je de perfecte indeling van de kast zodat je er alles in kwijt kunt. 

Op maat betekent bij Stijlplus dat de kast één geheel vormt met het interieur. Landelijk, strak modern, stoer of klassiek, voor iedere stijl hebben wij unieke decors en materialen.

Maatwerk dat een leven lang meegaat

SCHUIFDEURKAST OF DRAAIDEURKAST

Na de juiste indeling van het interieur maak je de keuze voor een open interieur óf je maakt er een schuifdeurkast of draaideurkast van.

ACCESSOIRES

Stem je kast volledig af op jouw opbergwensen met planken, lades en ophangmogelijkheden. Daarnaast heb je keuze uit handige accessoires als een schoenenrek of uittrekbaar broekenrek.

WASMACHINE OP HOOGTE

Plaats je wasmachine wat hoger zodat de vulopening zich op armhoogte bevindt. Waarom? Zo hoef je je niet meer te bukken om de machine aan te zetten, te vullen en leeg te maken! Dit maakt de was veel minder zwaar. Daarnaast kun je onder de wasmachine nog een opbergmeubel op maat installeren met een uittrekbaar plank om het jezelf nog een beetje makkelijker te maken. Zie jij het anders? Wij denken graag met je mee!

HOEKKASTEN

Stijlplus heeft slimme hoekoplossingen zodat we elke ruimte optimaal kunnen benutten. In combinatie met draai- of schuifdeuren een unieke combinatie.

SPECIALE WENSEN 

De mogelijkheden gaan steeds verder. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld ook een kleine draaideurkastje boven het witgoed, een bureau of mooi meubel speciaal voor cd’s met bijpassende planken.

Ik wil graag een oriënterend gesprek

MAAK EEN AFSPRAAK

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak