De perfecte inloopkast

Een inloopkast is de droom van veel mensen. Al je kleding en accessoires ruim en overzichtelijk opgeborgen. In een aparte kamer, aangrenzend aan je slaapkamer of in je slaapkamer afgesloten met schuifdeuren. De inloopkasten van Stijlplus kunnen helemaal op maat worden gemaakt.

Slimme opbergoplossingen op maat

OPEN INLOOPKAST

Met een open inloopkast heb je perfect overzicht over al je favoriete schoenen, kostuums, kleding en ander textiel. Het geeft bovendien meer beleving van ruimte. Het interieur van de kast zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

EEN EILAND

Een echte luxe van een inloopkast is een centraal eiland. Het eiland kan worden gebruikt om jouw spullen op te leggen of om jouw kleding te ordenen en op te vouwen, maar het kan ook dienen als extra opbergruimte. Voorzie het eiland van een aantal lades zodat je al jouw accessoires, juwelen en andere schoonheidsartikelen binnen handbereik hebt.

INLOOPKAST MET SCHUIFDEUREN

Met schuifdeuren in je inloopkast blijft je kleding beter vrij van stof en verberg je makkelijk een rommelige kast. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van open kastdelen en kastdelen met schuifdeuren

Wat kost een inloopkast op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak