Draaideurkasten

Met een draaideurkast creëer je een unieke kast op zichzelf of integreer je met behulp van onze stalen de draaideurkast in het interieur. Een vrijstaande draaideurkast geeft een extra dimensie aan je woon- en slaapkamer. Samen met de specialist van Stijlplus ontwerp je een eigen unieke kast volledig afgestemd op jouw voorkeuren en persoonlijke smaak.

Functioneel en Stijlvol

COMBINATIE

Een combinatie van open interieur met een draaideurkast behoort tot de mogelijkheden. 

Vraag er eens naar in onze showroom.

OVERZICHTELIJK

Om volledig overzicht te hebben over uw garderobe, kunt u een draaideurkast in één keer helemaal openzetten. Als u de deuren een zetje geeft, en ze met softclosing zachtjes sluiten, vormt de kast een mooi, aaneengesloten vlak van strakke deuren.

UNIEKE KLEUREN DECORS 

Stijlplus heeft een uitgebreid assortiment afwerking en kleuren collectie om het interieur en de bekleding van de deuren aan te passen aan je persoonlijke wensen.

SCHUINE WANDEN

Schuine wanden zijn incourante ruimtevreters. Wij bieden diverse oplossingen voor schuine wanden, ongeacht de maten en richting van de schuinten. Onder een schuinte naar achteren of opzij kunnen we draaideurkasten kwijt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom voor advies en inspiratie.

MAAK EEN AFSPRAAK

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak