Accessoires

Maak je kast compleet met de accessoires van Stijlplus. Met een goede garderobelift kun je de hoge delen van uw kast ideaal benutten. De schoenenrekken zijn ideaal om je schoenen geordend te houden.  En met stijlvolle LED-verlichting volledig geïntegreerd kun je makkelijk vinden wat je zoekt.

Accessoires maken het verschil

Uittrekplank 

Heel praktisch als je je accessoires even wilt neerleggen tijdens het omkleden. De uittrekbare plank is perfect als je je schone wasmand op een makkelijke hoogte wilt uitruimen.

Garderobelift 

Een kledinglift ofwel garderobelift is ideaal om kleding in de kast op grotere hoogte overzichtelijk op te kunnen hangen. Waarna met behulp van de trekstang de kleding naar beneden getrokken kan worden zodat deze binnen handbereik komt.

Lades

De lades worden op maat gemaakt in uw interieur. Lage lades met inzetstukken voor uw sieraden of hoge lades voor uw ondergoed. Een lade verhoogd uw gebruiksgemak aanzienlijk en geeft een luxe uitstraling om uw maatwerk kast te versterken.

LED-verlichting

Super stijlvolle LED-verlichting, volledig geïntegreerd in je garderobe, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Diverse mogelijkheden voor LED-Strips, plafondlampen met afstandbediening of een oog in de plint. Bespreek de mogelijkheden eens met onze adviseur.

Wat kost een wandkast op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK

ADRESGEGEVENS

Vleersteeg 4
2291 DA Wateringen

E-MAIL info@stijlplus.nl
WEBSITE
www.stijlplus.nl
TELEFOON 0174 357 357

OPENINGSTIJDEN

ZONDAG EN MAANDAG
Gesloten

DINSDAG T/M VRIJDAG
09:00 – 12:00 / 13:00 – 17:00 uur

ZATERDAG
Op afspraak